In de loop der jaren heb ik heel wat websites gehad. Heb begon ooit met een Geocities-website, ik heb enthousiast meegedaan in de blogging-periode (zo had meerdere jaren een persoonlijk blog, had ik enkele jaren een fotografie-blog en werkte ik mee aan het inmiddels ter ziele gegane Nijmegen Centraal), maar heb bijna al die tijd ook verschillende persoonlijke websites gehad. Soms met heel veel (te veel) info over mijzelf, soms heel kaal met alleen een publicatielijst en soms met een tussenvorm. Vaak in het Nederlands, soms ook beschikbaar in het Engels en een keer zelfs met een vertaling in het Esperanto. Op de afbeelding hierboven zie je een paar van die oude sites (met dank aan The Internet Archive). Meestal zelf in elkaar ge-HTML’d, soms met een zelfgebouwd CMS en soms (zoals nu) met een bestaand CMS.

Nu ben ik weer aan iets nieuws toe, en het resultaat zie je nu voor je: een soort combinatie tussen de verschillende vormen die ik al geprobeerd heb. Mijn publicatielijst is er te vinden, ik vertel wat over dingen die ik leuk vind (misschien vindt iemand anders ze ook wel leuk?), ik zal soms foto’s plaatsen en het is een plek waar ik mijn geschreven Engels en Italiaans hoop te kunnen blijven toepassen. Met welk doel? Nou ja, vooral omdat ik het gewoon leuk vind, en als ik een tijdje geen blog-achtige website heb, ik daar steeds toch weer behoefte aan blijk te krijgen.